Daarom is SterPlan® ontworpen, een preventief plan voor uw huisdier waarbij u als eigenaar tijdig wordt herinnerd aan de noodzakelijke stappen. Zo bent u zeker van de beste preventieve zorg voor een aantrekkelijke prijs. Tenslotte zorgen we samen voor het welzijn van uw huisdier!

Wat houdt SterPlan® in?

SterPlan® is door ervaren dierenartsen ontwikkeld om aandoeningen en ziekten tijdig vast te kunnen stellen of te voorkomen. SterPlan® bevat alle voorzorgsmaatregelen om een langer leven met behoud van kwaliteit voor uw hond en kat te bewerkstelligen.
Als huisdiereigenaar wordt u vanzelf voor de gezondheidscontroles en preventieve behandelingen opgeroepen, zodat u het niet kunt vergeten. SterPlan® zorgt er voor dat u samen met uw dierenarts de juiste en beste preventieve zorg biedt aan uw hond of kat.

Sterplan Harderwijk Ermelo

Een langer en gezonder leven voor uw hond en kat

Voor een vast bedrag per maand krijgt uw hond of kat de preventieve zorg die nodig is voor een lang en gezond leven. Zo worden eventuele gezondheidsrisico’s al in een vroeg stadium ontdekt. Naast de verschillende gezondheidscontroles en vaccinaties op maat, krijgt u met SterPlan® ook antiparasitaire producten voor uw huisdier.

Om ervoor te zorgen dat u het SterPlan® kunt kiezen die het beste bij u en uw huisdier past, bieden we een Basis SterPlan® aan en een Senior SterPlan®.

Hond
In het Basis SterPlan® voor de hond krijgt u voor een vast bedrag per maand de gezondheidscontrole en bijbehorende vaccinatie, een jaar lang ontworming en een jaar lang middelen tegen vlooien en teken.
Het Senior SterPlan® is aangevuld met een tandheelkundig consult, extra gezondheidscontrole met bloedonderzoek en een urineonderzoek.

Kat
In het Basis SterPlan® voor de kat ontvangt u de gezondheidscontrole met bijbehorende vaccinaties, een jaar lang ontworming, een jaar lang middelen tegen vlooien en teken en een urineonderzoek.
Het Senior SterPlan® is aangevuld met een tandheelkundig consult, een bloedonderzoek met gezondheidscontrole en een bloeddrukmeting.

Konijn
In SterPlan® Konijn ontvangt u naast de jaarlijkse gezondheidscontrole met bijbehorende vaccinaties ook een halfjaarlijkse controle bij de paraveterinair, spray tegen vliegen en maden en 4 verpakkingen kwalitatief hoogwaardige Trovet voeding van 1,2 kg

Waarom kiezen voor preventieve zorg?

Voorkomen is beter dan genezen, dat is preventieve zorg. Door regelmatige controles worden ziekten en aandoeningen tijdig bij uw hond of kat ontdekt en behandeld. Bij een tijdige behandeling zijn de vooruitzichten meestal beter en de behandelingskosten lager.

Omdat katten steeds ouder worden moeten bijvoorbeeld het gebit en de nieren langer goed functioneren. Bij de honden is het zo dat helaas veel honden(rassen) meer kwetsbaar zijn geworden wat de nodige gezondheidsproblemen met zich meebrengt. Preventieve diagnostiek en behandeling verlengen het leven van uw kat en hond met behoud van levenskwaliteit.

SterPlan voor de kat

Waarom kiezen voor een SterPlan® voor uw kat?

Met SterPlan® ontvangt uw kat belangrijke preventieve zorg die nodig is om zo lang mogelijk gezond te blijven. Katten verbergen hun pijn vaak en tonen gezondheidsproblemen moelijker dan bijvoorbeeld honden. Dit kan er voor zorgen dat u minder zichtbare signalen van uw kat over het hoofd ziet. SterPlan® zorgt ervoor dat uw kat minimaal twee keer per jaar dor uw dierenarts wordt onderzocht. Vergeet niet dat 1 levensjaar van de kat vergelijkbaar is met 5 levensjaren van de mens.

Waarom kiezen voor een SterPlan® voor uw hond?

Met SterPlan® ontvangt uw hond belangrijke preventieve zorg die nodig is om zo lang mogelijk gezond te blijven. Gebitsproblemen, hartproblemen en tumoren worden vaak te laat pas ontdekt zonder regelmatige preventieve controles. SterPlan® zorgt ervoor dat uw hond minimaal twee keer per jaar door uw dierenarts wordt onderzocht. Vergeet niet dat 1 levensjaar van de hond vergelijkbaar is met 7 levensjaren van de mens.

Naast regelmatige controles biedt SterPlan® ook beschermende producten, vaccinaties en ook niet onbelangrijk: financieel voordeel!

Hoe werkt SterPlan®?

Voor SterPlan® betaalt u maandelijks een vast bedrag dat automatisch wordt geïncasseerd. Voor dit bedrag ontvangt uw hond of kat gezondheidscontroles, een jaarlijkse vaccinatie op maat, ontwormingsproducten, producten tegen vlooien en teken en eventueel urine- en bloedonderzoek.
Tijdens de controle momenten krijgt u als eigenaar ook advies over hoe u zelf aandoeningen kunt voorkomen. Deze momenten zijn daarnaast geschikt om zelf vragen te stellen aan de dierenarts of paraveterinair over problemen waar u aan denkt of waar u zich zorgen over maakt.

Wilt u ook een gewone huisdierverzekering?

SterPlan® is een abonnement voor preventieve zorg voor honden en katten. Voor een vast bedrag per maand krijgt u een vastgesteld pakket aan producten en diensten. SterPlan® is geen verzekering en biedt dus geen dekking als uw hond of kat plotseling ziek wordt of een ongeval krijgt. Wilt u nooit voor onvoorziene kosten komen te staan en de beste behandeling mogelijk maken? Dan heeft u, naast SterPlan®, een huisdierenverzekering nodig.

Bloedonderzoek
Met behulp van een bloedonderzoek zijn eventuele afwijkingen in de waardes, en dus in de orgaanfunctie(s), in een vroeg stadium te ontdekken zodat er tijdig ingegrepen kan worden.

Urineonderzoek bij de kat
Het urine onderzoek is meegenomen in het Basisplan, omdat hiermee al in een vroeg stadium eventuele afwijkingen van de nieren te ontdekken zijn. Katten vertonen pas in een zeer laat stadium klachten wanneer er sprake is van nierfalen. Tegen de tijd dat dit opgemerkt wordt zijn de nieren vaak al dusdanig aangetast dat de schade onherstelbaar is. Een urineonderzoek kan dus levensverlengend zijn voor uw kat.

Tandheelkundig consult
Een slechte gezondheid van het gebit kan leiden tot problemen aan de nieren en de hartkleppen. Omdat de meeste gebitsproblemen zich voordoen onder het oppervlakte van het tandvlees is een uitgebreide en jaarlijkse controle sterk aanbevolen.

Daarnaast biedt SterPlan® ook nog andere voordelen zoals:

Uw kat laten chippen en registreren voor slechts €15,-
Ontvang 10% korting op verpakkingen Sterkliniek Diervoeding
Ontvang 25% korting op een titerbepaling van uw hond
Onbeperkt nagels laten knippen op het paraveterinaire spreekuur

Kortom alles wat nodig is om uw hond en kat zo lang mogelijk gezond en gelukkig te houden!

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie interesse gekregen in SterPlan® voor uw hond en/of kat en zou u graag meer informatie willen? Vraag naar de flyer bij de balie of vul onderstaand formulier in.

Uw gegevens

Achternaam (verplicht)

Postcode (verplicht)

Huisnummer (verplicht)

Telefoonnummer

E-mail adres (verplicht):

Diergegevens

Naam dier (verplicht)

Diersoort (verplicht)
HondKatKonijn

Als u een hond heeft, vul hier zijn/haar gewicht in

Als u informatie voor meerdere dieren wilt ontvangen vul hier diersoort en gewicht in:

Vragen / opmerkingen