Even voorstellen

Foto Bob en Martine Carrière

Geschiedenis

Sterkliniek Dierenartsen Ermelo is in 1988 opgericht door het dierenartsenechtpaar Bob & Martine Carrière en is sinds die tijd uitgegroeid tot een vooraanstaande gezelschapsdierenkliniek in Nederland. In 1993, 2000 en 2006 zijn ingrijpende verbouwingen uitgevoerd om te kunnen blijven voldoen aan de kwalitatieve- en medische eisen.

De enorme groei is tot stand gekomen dankzij het vertrouwen van onze cliënten en de behaalde medische resultaten. Zo zijn enkele ziekten bij gezelschapsdieren in Nederland voor het eerst in onze kliniek gediagnosticeerd.

Onze missie

Samen met ons team van medewerkers streven wij naar een optimale medische zorg voor de patiënt, gebaseerd op de laatste medische inzichten en technieken, waarbij de levenskwaliteit van de patiënt en de preventieve zorg voorop staan.

Wat is Sterkliniek Dierenartsen Ermelo?

Sterkliniek Dierenartsen Ermelo is het beste te vergelijken met een ziekenhuis. Moderne technieken zoals echografie, cardiografie, endoscopie, digitale röntgendiagnostiek en laboratoriumdiagnostiek staan garant voor een optimale ondersteuning van de onderzoeken en behandelingen.
Daarnaast beschikt de kliniek over speciale ruimten zoals behandelkamers, operatiekamers, opnames, intensive-care faciliteiten en onderzoeksruimten. Een geavanceerd automatiseringssysteem zorgt voor optimale communicatie, vastlegging en opslag van gegevens die op diverse plaatsen ontstaan.
De activiteiten van Sterkliniek Dierenartsen Ermelo richten zich op honden, katten, konijnen en andere kleine zoogdieren.

Wie werken er bij Sterkliniek Dierenartsen Ermelo?

De gezelschapsdierenartsen hebben zich naast de basisdiergeneeskunde allen verdiept in een deelgebied zodat zij kunnen focussen op details voor een optimale behandeling. Voor u als cliënt betekent dat gemak omdat vrijwel alle diensten binnen onze kliniek kunnen worden aangeboden en dat het collectief over een grote kennis beschikt.
De dierenartsen worden ondersteund door een team van senior-paraveterinairen, paraveterinairen en een officemanager. Daarnaast zult u regelmatig “vreemde”gezichten aantreffen want Sterkliniek Dierenartsen Ermelo is ook een erkend opleidingsbedrijf. Door het grote en gevarieerde patiëntenaanbod is onze kliniek een gewilde stageplaats bij stagiaires uit binnen- en buitenland .

Sterkliniek Dierenartsen BV

Wij vinden dat iedere branche naar een hoge kwaliteit dient te streven en dat deze kwaliteit herkenbaar moet zijn voor de consument en onafhankelijk- en buiten de beroepsgroep moet worden getoetst.
Sterkliniek Dierenartsen BV is een organisatie waarvan de deelnemers moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zowel op het gebied van de diergeneeskundige patiëntenzorg als de cliëntenzorg. De organisatie zelf voldoet aan de kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001:2008, de deelnemers moeten aan dezelfde norm of vergelijkbaar kunnen voldoen. Dit alles wordt gecontroleerd door Lloyd’s Register Quality Assurance.
Of het nu een keizersnede, gezondheidsonderzoek, botoperatie of behandeling van suikerziekte betreft, uw huisdier kan rekenen op een moderne en verantwoorde medische zorg en de maximale inzet van ons team.