Geschiedenis

Sterkliniek Dierenartsen Ermelo is in 1988 opgericht door het dierenartsenechtpaar Bob & Martine Carrière en is sinds die tijd uitgegroeid tot een vooraanstaande gezelschapsdierenkliniek in Nederland. In 1993, 2000, 2006, 2009 en 2012 zijn ingrijpende verbouwingen uitgevoerd om te kunnen blijven voldoen aan de kwalitatieve- en medische eisen.
In 2011 is de dependance in Harderwijk geopend om de cliënten in de polder beter van dienst te kunnen zijn. Eind 2015 / begin 2016 is de dependance omgebouwd tot volledig zelfstandige dierenkliniek. Klik hier voor een digitale rondleiding van beide praktijkpanden.

De enorme groei is tot stand gekomen dankzij het vertrouwen van onze cliënten en de behaalde medische resultaten. Zo zijn enkele ziekten bij gezelschapsdieren in Nederland voor het eerst in onze kliniek gediagnosticeerd.

Onze missie

Samen met ons team van medewerkers streven wij naar een optimale medische zorg voor de patiënt, gebaseerd op de laatste medische inzichten en technieken, waarbij de levenskwaliteit van de patiënt en de preventieve zorg voorop staan.

Wat is Sterkliniek Dierenartsen Ermelo?

Sterkliniek Dierenartsen Ermelo is het beste te vergelijken met een ziekenhuis. Moderne technieken zoals echografie, cardiografie, endoscopie, digitale röntgendiagnostiek en laboratoriumdiagnostiek staan garant voor een optimale ondersteuning van de onderzoeken en behandelingen.
Daarnaast beschikt de kliniek over speciale ruimten zoals behandelkamers, operatiekamers, opnames, intensive-care faciliteiten en onderzoeksruimten. Een geavanceerd automatiseringssysteem zorgt voor optimale communicatie, vastlegging en opslag van gegevens die op diverse plaatsen ontstaan.
De activiteiten van Sterkliniek Dierenartsen Ermelo richten zich op honden, katten, konijnen en andere kleine zoogdieren.
Bekijk hier wat we precies voor u en uw huisdier kunnen betekenen.

Wie werken er bij Sterkliniek Dierenartsen Ermelo?

De gezelschapsdierenartsen hebben zich naast de basis diergeneeskunde allen verdiept in een deelgebied zodat zij kunnen focussen op details voor een optimale behandeling. Voor u als cliënt betekent dat gemak omdat vrijwel alle diensten binnen onze kliniek kunnen worden aangeboden en dat het collectief over een grote kennis beschikt.

De dierenartsen worden ondersteund door een team van senior-paraveterinairen, paraveterinairen, kwaliteitscoördinator, secretariaat en een office manager. Bekijk hier wie er voor u en uw huisdier klaarstaan.

Daarnaast zult u regelmatig “vreemde”gezichten aantreffen want Sterkliniek Dierenartsen Ermelo is ook een erkend opleidingsbedrijf. Door het grote en gevarieerde patiëntenaanbod is onze kliniek een gewilde stageplaats bij stagiaires uit binnen- en buitenland. Hier kunt u meer lezen over de ervaringen van de studenten.

Sterkliniek Dierenartsen BV

Wij vinden dat iedere branche naar een hoge kwaliteit dient te streven en dat deze kwaliteit herkenbaar moet zijn voor de consument en onafhankelijk- en buiten de beroepsgroep moet worden getoetst.
Sterkliniek Dierenartsen BV is een organisatie waarvan de deelnemers moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zowel op het gebied van de diergeneeskundige patiëntenzorg als de cliëntenzorg. De organisatie zelf voldoet aan de kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001:2015, de deelnemers moeten aan dezelfde norm of vergelijkbaar kunnen voldoen. Dit alles wordt gecontroleerd door Lloyd’s Register Quality Assurance.

In het volgende filmpje volgt een korte toelichting over wat Sterkliniek Dierenartsen zo uniek maakt:

Kijk voor meer informatie op www.sterkliniek.nl 

Of het nu een keizersnede, gezondheidsonderzoek, botoperatie of behandeling van suikerziekte betreft, uw huisdier kan rekenen op een moderne en verantwoorde medische zorg en de maximale inzet van ons team.

 

Sterkliniek dierenartsen bv