Telefoonnummer: 0341 – 55 33 25
E-mail adres: ermelo@sterkliniek.nl
Facebook: www.facebook.com/sterkliniekermelo
Instagram: www.instagram.com/sterkliniek.ermelo.harderwijk

Adres Ermelo: Horsterweg 66, 3851 PL Ermelo

Adres Harderwijk: Gelreweg 39, 3843 AN Harderwijk

Openingstijden*

 Ermelo Harderwijk
Maandag08:00 - 19:30 uur08:00 - 17:30 uur
Dinsdag08:00 - 19:30 uur08:00 - 19:30 uur
Woensdag08:00 - 19:30 uur08:00 - 17:30 uur
Donderdag08:00 - 19:30 uur08:00 - 19:30 uur
Vrijdag08:00 - 18:00 uur08:00 - 17:30 uur
Zaterdag09:00 - 12:00 uur09:00 - 12:00 uur
*Voor consulten en behandelingen is de kliniek geopend volgens bovenstaand schema met dien verstande dat consulten en behandelingen een half uur na opening aanvangen en een half uur voor sluiting eindigen. Afspraken buiten deze tijden zullen berekend moeten worden met een spoedtarief. De telefoon wordt een half uur voor sluitingstijd overgeschakeld naar de dienstdoend dierenarts.

 

Behandeling uitsluitend volgens afspraak

Behandeling uitsluitend volgens afspraak is prettiger voor u, uw dier en voor ons. Er wordt voldoende tijd ingeruimd en het wachten wordt tot een minimum beperkt. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken. Indien gewenst kunt u hierbij een voorkeur voor een dierenarts en lokatie opgeven. Afspraken die minder dan 24 uur voorafgaand aan de afspraak worden afgezegd kunnen (gedeeltelijk) in rekening worden gebracht.

Alleen voor wondcontroles na operatie, nagels knippen en het legen van anaalklieren kunt u elke werkdag tussen 16:00 en 17:00 uur terecht voor het paraveterinairen spreekuur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken, maar mag u zich melden bij de balie.

Huisvisite

Natuurlijk is het ook mogelijk om een huisvisite af te spreken. Dit kan voor zowel u als voor uw dier een fijne uitkomst zijn. Lees hier wanneer een huisvisite juist wel of juist niet handig is. 

Spoed?

Sterkliniek Dierenartsen Ermelo is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.
Bel 0341-553325 en u krijgt direct een (mobiel) nummer opgegeven van de dienstdoende dierenarts. U wordt altijd geholpen door een gezelschapsdierenarts met ruime ervaring. De meeste diensturen worden waargenomen door de dierenartsen van Sterkliniek Dierenartsen Ermelo. Voor de weekenddienst (zaterdag 12.00 – maandag 08.00) werken we samen met de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden Nederland (SGMN).

Lees hier meer over onze visie op de dienst voor spoedgevallen.

Afhalen van medicijnen en / of (dieet)voeders

Binnen onze openingstijden kunt u aan de balie medicijnen en / of (dieet)voeders verkrijgen.
Om u nog sneller en beter te kunnen helpen is het fijn als u van te voren telefonisch of via het bestelformulier de bestelling doorgeeft. Uw bestelling staat dan bij onze receptie voor u klaar, vergeet niet door te geven of u het in Ermelo of in Harderwijk wilt afhalen.

Opname en ophalen van patiënten

Het is prettig als uw huisdier voor de opname goed is uitgelaten. Dit geldt NIET voor dieren die voor een echo komen.

Het ophalen van uw huisdier gaat volgens afspraak. Van de paraveterinair of van de dierenarts krijgt u bij het ophalen van uw dier nadere informatie betreffende de nazorg, medicijn gift et cetera.

Informatie over opgenomen patiënten

Indien nodig worden patiënten opgenomen voor verdere behandeling of onderzoek. Binnen openingstijden kunt u altijd informeren hoe het met uw huisdier gaat. Bezoek is mogelijk na telefonisch overleg met de dienstdoend dierenarts.

Afrekenen

Afrekenen dient contant of met “pin” direct na de behandeling te geschieden. Op spoedbehandeling of behandeling buiten openingstijden is een toeslag van toepassing.
Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden

Sterkliniek Dierenartsen Ermelo als verwijskliniek

Door de grote capaciteit en de uitgebreide faciliteiten van de kliniek maken veel dierenartsen gebruik van onze diensten. Zo kunnen zij patiënten doorsturen voor intensive care, voortgezette diagnostiek of meer uitgebreide chirurgie. Als u door uw eigen dierenarts bent doorgestuurd vergeet dan niet de verwijsbrief en eventuele uitslagen en röntgenfoto’s mee te nemen bij uw bezoek.

Parkeren

Ermelo
Langs de Horsterweg kunt u gratis en voor onbeperkte tijd parkeren. Tegenover de ingang van de hoofdvestiging zijn twee verlengde en verbreedde parkeerplaatsen speciaal voor u als bezoeker. Dit maakt uw bezoekje aan onze kliniek een een stuk diervriendelijker en veiliger. De stoep voor de ingang is verlaagd om het bezoekje ook voor de dierenambulance en minder valide diereigenaren gemakkelijker te maken. Ook is er een lege parkeerplek direct naast het pad naar de hoofdingang. Wij vragen u deze plek vrij te houden voor de minder valide bezoekers.

Foto parkeerplaatsen ermelo

Harderwijk
Direct voor de ingang van de Dependance ligt een parkeerterrein waar u en uw dier veilig in en uit de auto kunnen stappen. Ook hier kunt u gratis en voor onbeperkte tijd parkeren.

 vooraanzicht harderwijk