Voorkomen is beter dan genezen. Voorkomen begint met goede voorlichting. Daarom organiseren wij verschillende informatieavonden per jaar.

Wij vinden het erg belangrijk dat u als huisdiereigenaar over juiste informatie beschikt voor verantwoord huisdierbezit. Hier voelen wij ons als dierenartsenpraktijk mede verantwoordelijk voor.

Natuurlijk bieden wij via onze website zoveel mogelijk praktische en medische informatie aan. Toch zijn wij van mening dat een informatieve avond waarbij de deelnemers direct de gelegenheid hebben om vragen te stellen aan de dierenarts en paraveterinair een meer productievere manier is om huisdiereigenaren van informatie te voorzien.

Wij bieden zowel Puppy informatieavonden als EHBO informatieavonden én een Vuurwerkinformatieavond aan.

Vuurwerkangst

Vuurwerkangst informatieavond

Alle huisdierbaasjes bedankt voor de opkomst en geweldige interesse! Bij veel animo zouden we nog een avond in kunnen plannen. Mocht u dus alsnog interesse hebben, vul dan het formulier onderaan de pagina in. 

Heeft uw huisdier last van vuurwerkangst of wilt u proberen vuurwerkangst bij uw jonge dier proberen te voorkomen? Onze dierenarts Martine helpt u er graag bij.

Enkele onderwerpen die besproken zullen worden zijn:

  • Het herkennen van stresssignalen bij uw huisdier
  • Wat voor een invloed uw eigen gedrag heeft
  • Ondersteuning, wat is er allemaal mogelijk 
  • Tips & Tricks voor nieuwjaarsavond

Datum:  Dinsdag 12 november 2019 – VOL
Tijd:  19:00 (inloop) tot ongeveer 21:00 uur
Locatie: Sterkliniek Harderwijk, Gelreweg 39
Kosten: Deze avond is een cadeautje van ons

Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier

 

puppyparty

Puppy informatieavond

Een aantal keer per jaar organiseren wij voor de (toekomstige) trotse eigenaren van een nieuwe pup, een puppy informatieavond, oftewel een puppyparty!

Op deze avond komen verschillende onderwerpen aan bod; vaccineren, wel of niet steriliseren/castreren, voeding en worden er een aantal veel voorkomende ziekten besproken en hoe deze te voorkomen.
Daarnaast is het erg leuk om andere puppyeigenaren te ontmoeten en samen ervaringen uit te wisselen. Bij vertrek ontvangt iedereen een leuk verrassingspakket.

De avond wordt verzorgd door dierenarts Kristel de Munnik. Wij hebben ervoor gekozen om gedurende de puppyparty de pups thuis te laten. Dit omdat anders natuurlijk niemand zijn ogen kan afhouden van de pluizige hummeltjes. Het blijkt dat de informatie dan toch minder goed overkomt.

Is er iemand in uw omgeving die geen cliënt bij ons is, maar ook net een pup heeft aangeschaft of er over denkt een pup te nemen? U mag per persoon 1 introducé meenemen!

De data voor de puppy informatieavonden in 2019 zijn:

  • Maandag 21 januari
  • Maandag 18 maart
  • Maandag 20 mei
  • Maandag 15 juli
  • Maandag 23 september
  • Maandag 25 november

Locatie: Gelreweg 39, Harderwijk
Ontvangst 19:15 uur
Start: 19:30 uur

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan via het aanmeldingsformulier onderaan de pagina.
U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier onderaan de pagina door te bellen naar 0341-553325 of stuur even een mailtje naar info@dierenkliniek-ermelo.nlNoorse Buhund pup bij Kristel de Munnik dierenarts

Ik wil de Sterkliniek bedanken voor de leuke en vooral leerzame puppyavond. Nu heb ik al jaren honden , groot en of klein, en heb ik toch allerlei dingen gehoord die ik niet wist. Ik ga het zeker in praktijk brengen ! Een aanrader voor elke puppy baas en misschien ook nog wel voor de wat oudere hond. Sterkliniek bedankt een 10!” – september 2016

EHBO avond

EHBO informatieavond

Een avond boordevol praktische informatie! De eerste helft van de avond is gevuld met theorie. Bijvoorbeeld hoe u spoedgevallen herkent en wat u gelijk kunt doen om uw dier te helpen. Denk bijvoorbeeld aan shock, een epileptiforme aanval, botbreuk, hartstilstand, wonden, een allergische reactie, vergiftiging en zo meer. Na de theorie gaat u zelf aan de slag. U leert en past toe hoe u een dier hartmassage moet geven, mond op neus beademing, verbanden aanleggen om maar een paar voorbeelden te noemen.

Een zeer interessante en erg leuke avond!

Om alle theorie en praktijkvaardigheden thuis nog eens door te nemen ontvangt u na afloop een goodiebag!

Deelname aan deze avond kost slechts €5,- per persoon. Ook als u (nog) geen cliënt bent kunt u zich aanmelden voor deze informatieavond.

Interesse? U kunt zich vast aanmelden via het onderstaande aanmeldingsformulier dan krijgt u bericht zodra de datum bekend is. 

Locatie: Gelreweg 39, Harderwijk
Ontvangst 19:45 uur
Start: 20:00 uur
Afhankelijk van de interactie met de groep duurt de avond ongeveer 2 uur.

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan via het aanmeldingsformulier onderaan de pagina.
Dat kan door te bellen met onze kliniek op 0341-553325 of loop even binnen bij onze kliniek in Ermelo of Harderwijk. Uiteraard kunt u ons ook mailen: ermelo@sterkliniek.nl
Foto Vrijwilligers EHBO

 

Uw gegevens

Uw Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en woonplaats (verplicht)

U meldt zich aan voor: (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Vragen of opmerkingen?