Voorkomen is beter dan genezen. Voorkomen begint met goede voorlichting. Daarom organiseren wij verschillende informatieavonden per jaar.

Wij vinden het erg belangrijk dat u als huisdiereigenaar over juiste informatie beschikt voor verantwoord huisdierbezit. Hier voelen wij ons als dierenartsenpraktijk mede verantwoordelijk voor.

Natuurlijk bieden wij via onze website zoveel mogelijk praktische en medische informatie aan. Toch zijn wij van mening dat een informatieve avond waarbij de deelnemers direct de gelegenheid hebben om vragen te stellen aan de dierenarts en paraveterinair een meer productievere manier is om huisdiereigenaren van informatie te voorzien.

Wij bieden gedurende het jaar zowel Puppy informatieavonden als een EHBO informatieavonden. Aan het eind van het kalenderjaar bieden wij ook informatieavonden aan over Vuurwerkangst bij honden, katten en konijnen.

puppyparty

Puppy informatieavond

Een aantal keer per jaar organiseren wij voor de (toekomstige) puppyeigenaren een informatieavond. Dierenarts Kristel de Munnik bespreekt onderwerpen waar veel puppyeigenaren vragen over hebben gedurende het eerste levensjaar van de hond. Dit zijn onderwerpen als: Vaccineren of titeren? Wel of niet Steriliseren of castreren? Wat is de juiste voeding? Wat is preventieve zorg?

Ook zal er een gedragstherapeute aanwezig zijn die de veelvoorkomende gedragsvragen zal bespreken zodat u uw pup nog beter zal leren kennen!

Daarnaast is het erg leuk om andere puppyeigenaren te ontmoeten en samen ervaringen uit te wisselen. En.. u gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis!

Wij hebben ervoor gekozen om gedurende de puppyparty de pups thuis te laten. Dit omdat anders natuurlijk niemand zijn ogen kan afhouden van de pluizige hummeltjes. Het blijkt dat de informatie dan toch minder goed overkomt.

Dus denk u erover na om een pup in huis te nemen of kent u iemand die een pup heeft of graag wilt? Schrijf u dan kosteloos in voor één van de informatieavonden via www.sterkliniekermelo.nl.

 

De data voor de puppy informatieavonden in 2020 zijn:

 

maandag 13 juli 2020

Uiteraard houden wij rekening met de Corona-regels en wij vragen u met 1 persoon te komen.

 

Locatie: Gelreweg 39, Harderwijk
Ontvangst 19:15 uur
Start: 19:30 uur

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan via het aanmeldingsformulier onderaan de pagina.
U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier onderaan de pagina door te bellen naar 0341-553325 of stuur even een mailtje naar ermelo@sterkliniek.nlNoorse Buhund pup bij Kristel de Munnik dierenarts

Ik wil de Sterkliniek bedanken voor de leuke en vooral leerzame puppyavond. Nu heb ik al jaren honden , groot en of klein, en heb ik toch allerlei dingen gehoord die ik niet wist. Ik ga het zeker in praktijk brengen ! Een aanrader voor elke puppy baas en misschien ook nog wel voor de wat oudere hond. Sterkliniek bedankt een 10!” – september 2016

EHBO avond

EHBO informatieavond

Een avond boordevol praktische informatie! De eerste helft van de avond is gevuld met theorie. Bijvoorbeeld hoe u spoedgevallen herkent en wat u gelijk kunt doen om uw dier te helpen. Denk bijvoorbeeld aan shock, een epileptiforme aanval, botbreuk, hartstilstand, wonden, een allergische reactie, vergiftiging en zo meer. Na de theorie gaat u zelf aan de slag. U leert en past toe hoe u een dier hartmassage moet geven, mond op neus beademing, verbanden aanleggen om maar een paar voorbeelden te noemen.

Een zeer interessante en erg leuke avond!

Om alle theorie en praktijkvaardigheden thuis nog eens door te nemen ontvangt u na afloop een goodiebag!

Deelname aan deze avond kost slechts €5,- per persoon. Ook als u (nog) geen cliënt bent kunt u zich aanmelden voor deze informatieavond.

De eerstvolgende EHBO informatieavond is op Maandag 16 december 2019. UPDATE: de avond zit helaas al vol! 

Toch interesse? Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in en wij nemen contact met u op zodra de nieuwe datum bekend is.

Locatie: Gelreweg 39, Harderwijk
Ontvangst 19:45 uur
Start: 20:00 uur
Afhankelijk van de interactie met de groep duurt de avond ongeveer 2 uur.

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan via het aanmeldingsformulier onderaan de pagina.
Dat kan door te bellen met onze kliniek op 0341-553325 of loop even binnen bij onze kliniek in Ermelo of Harderwijk. Uiteraard kunt u ons ook mailen: ermelo@sterkliniek.nl
Foto Vrijwilligers EHBO

 

Uw gegevens

Uw Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en woonplaats (verplicht)

U meldt zich aan voor: (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Vragen of opmerkingen?