Belangrijke informatie en maatregelen omtrent COVID-19 (Corona virus)

Als dierenartsenpraktijk zijn ook wij genoodzaakt om maatregelen te treffen.

We doen ons uiterste best om onder de huidige omstandigheden optimale zorg te blijven verlenen. Hierbij nemen wij de overheidsadviezen in acht en zullen onze prioriteiten aanscherpen.

Hier leest u meer over de uitzonderingen met betrekking tot de preventieve zorg.

Ook hebben wij maatregelen genomen om zoveel mogelijk contact met elkaar en met u te minimaliseren. Neem daarom de onderstaande informatie goed door.

Mocht u twijfelen of vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via 0341-553325 of ermelo@sterkliniek.nl

Wij danken u voor uw medewerking en hopen op uw begrip.

Ons team en de Coronacrisis.

De media staan bol van de verhalen over de toestanden in ziekenhuizen. Het is verschrikkelijk wat er gebeurt en de belasting voor de medewerkers in de zorg is enorm.
In onze kliniek laat de Coronacrisis zich ook hard voelen! De zorg om elkaars gezondheid, hoe een goede balans te vinden tussen veilig werken en toch optimale zorg te verlenen aan de dieren?
We hebben paraveterinairen die voortdurend proberen onze operatiekleding op peil te houden en dan weten we nog niet eens of we volgende week onze beademingsapparatuur hebben moeten afstaan.
Medicijntekorten dienen zich aan en dieetvoeding gaat op rantsoen bij de leveranciers. Zo goed en kwaad als het gaat proberen we onze zorg overeind te houden en tot nu toe slaagt ons team daar wonderwel in.
Heeft u een zorgvraag? Bel ons even en overleg wat de mogelijkheden zijn. Vind u ook dat de gezelschapsdierenarts een cruciaal beroep is en dat wij ons werk met voorrang moeten blijven kunnen doen? Teken dan alstublieft de petitie hieronder!
Dank voor uw begrip en steun.